ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ по проведенню Х З’їзду ВУЛТ 24-27 вересня 2009 року

З А П Р О Ш Е Н Н Я
 
Дорогі колеги !
 
Запрошуємо Вас та Ваших співробітників взяти участь у роботі 10-го З’їзду Всеукраїнського лікарського товариства (ВУЛТ) та Всеукраїнського з’їзду лікарських організацій з прийняття етичного кодексу українського лікаря, які відбудуться 24‑27 вересня 2009 року у м. Євпаторії за участю ДУ «Український НДІ дитячої курортології та фізіотерапії» МОЗ України на базі санаторію «Победа» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця»за адресою: м. Євпаторія, вул. Фрунзе, 4. Заходи відбудуться за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та міської влади м. Євпаторія (Наказ МОЗ України від 30.07.2009 р. №294-Адм, Розпорядження міського голови №12-Р від 02.07.2009 р.). Відповідно до цього Наказу витрати на відрядження для участі у з’їзді можна здійснювати за основним місцем роботи.
 
На пленарних та секційних засіданнях з’їздів обговорюватимуться наступні Програмні питання:
 
1.       Історія, сучасний стан і перспективи розвитку санаторно-курортного лікування.
2.       Роль лікарського самоврядування і реформування системи охорони здоров’я в Україні.
3.       Обговорення та прийняття Етичного кодексу українського лікаря.
4.       До 100-річчя Українського Лікарського Товариства.
5.       Нове в медицині за різними спеціальностями (терапія, хірургія, акушерство і гінекологія, педіатрія, ендокринологія, стоматологія, психіатрія, фітотерапія та інші).
6.       Сателітний симпозіум з проблем санології та валеології.
7.       4-х годинний міжнародний телеміст (Україна, США, Канада, Бразилія, Австралія, Великобританія, Німеччина, Словаччина, Болгарія) з проблем лікування дитячого церебрального паралічу та сучасних методів лікування туберкульозу.
 
Робоча мова З’їзду– українська.
 
Адреса Орґкомітету З’їзду– Україна, 03022, м.Київ-22, а/с 13,
тел: +38050442 3644, Е-пошта: sfult@ukr.net; Інтернет:www.sfult.org.ua
 
Адреса проведення засідань З’їзду та проживання учасників– Україна, 97403, АР Крим, м. Євпаторія, вул. Фрунзе 4, санаторій «Победа»;  Інтернет: www.pobeda.org , бронювання номерів, організація харчування за тел.:8(06569) 4-35-15.
Проїзд: залізничним транспортом до станції Сімферополь або Євпаторія. З м. Сімферополь до м. Євпаторія —автобусом або маршрутним таксі з привокзальної площі. В Євпаторії від міських залізничного та автовокзалів — маршрутним таксі №9 до зупинки санаторій «Победа».
 
Для учасників 10-го всеукраїнського лікарського З’їзду ВУЛТ і лікарів м. Євпаторії та Криму орґанізовується виставка провідних вітчизняних і зарубіжних фармацевтичних фірм "МЕДИЦИНА. ЛІКИ".
 
 
УМОВИ УЧАСТІ ДЛЯ ДЕЛЕҐАТІВ ТА ГОСТЕЙ
 
Для особистої участі у роботі Х З’їздуВУЛТ необхідно заповнити та вислати ЗГОЛОШЕННЯ (див. Додаток 2).
 
Реєстраційний внесок– після прибуття на З’їзд:100 грн. (50 грн. – за участь у церемонії відкриття, наукових заходах З’їзду, отримання проґрами тощо та 50 грн. – за Книгу Матеріалів тез доповідейХ З’їзду ВУЛТ).
 
Усі зареєстровані учасники З’їзду, які сплатили реєстраційний внесок отримають СЕРТИФІКАТИ УЧАСНИКА   Х   З’їзду  ВУЛТ
 
Проживання учасників в санаторії «Победа». Вартість проживання в межах 100 грн. за добу з однієї особи. В наявності 2-х та 3-х місні номери.
 
Оплата участі в товариській вечері – додаткова в межах 100 грн. (за бажанням).
 
Реґламент доповідей: пленарне засідання – до 15хв., секційне засідання – до 10хв., обговорення – до 3хв.
 
Продовжений строк подачі Зголошень про участь у З’їзді – до 31 серпня 2009р.
 
Прохання потурбуватися про квитки заздалегідь.


Версия для печатиВерсия для печати | 31-08-2009, 15:26:00 |



Актуальные новости


График плановых отключений на апрель 2024г.

ГУП РК «Крымэнерго» сообщает о том, что в связи с плановым ремонтом электрооборудования в апреле 2024г. в период с 8 до 17 часов будут происходить отключения линий электропередачи согласно нижеприведенному графику.

Батарейка, сдавайся!

Вы знаете, почему важно правильно утилизировать отработанные элементы питания? «ЕЗ» расскажет не только об этом.

Телефоны горячих линий Правительства Республики Крым по вопросам распространения, лечения и профилактики коронавирусной инфекции
К НАШИМ ЧИТАТЕЛЯМ!

Редакция «ЕЗ» продолжает получать сообщения и звонки от евпаторийцев, которым отдельные особо предприимчивые «граждане» предлагают КУПИТЬ нашу газету за 5-10 рублей. 

Напоминаем, что «Евпаторийская...

График движения низкопольных автобусов

Компания «ЕвпаТранс» информирует о графике движения низкопольных автобусов, адаптированных для маломобильных групп населения на маршрутах №№ 17 и 8.







Рубрики новостей