Евпаторийская здравница :: Новости » Новости курорта » ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ по проведенню Х З’їзду ВУЛТ 24-27 вересня 2009 року

http://e-zdravnitsa.ru/index.php?p=news&area=1&newsid=2686


ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ по проведенню Х З’їзду ВУЛТ 24-27 вересня 2009 року

З А П Р О Ш Е Н Н Я
 
Дорогі колеги !
 
Запрошуємо Вас та Ваших співробітників взяти участь у роботі 10-го З’їзду Всеукраїнського лікарського товариства (ВУЛТ) та Всеукраїнського з’їзду лікарських організацій з прийняття етичного кодексу українського лікаря, які відбудуться 24‑27 вересня 2009 року у м. Євпаторії за участю ДУ «Український НДІ дитячої курортології та фізіотерапії» МОЗ України на базі санаторію «Победа» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця»за адресою: м. Євпаторія, вул. Фрунзе, 4. Заходи відбудуться за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та міської влади м. Євпаторія (Наказ МОЗ України від 30.07.2009 р. №294-Адм, Розпорядження міського голови №12-Р від 02.07.2009 р.). Відповідно до цього Наказу витрати на відрядження для участі у з’їзді можна здійснювати за основним місцем роботи.
 
На пленарних та секційних засіданнях з’їздів обговорюватимуться наступні Програмні питання:
 
1.       Історія, сучасний стан і перспективи розвитку санаторно-курортного лікування.
2.       Роль лікарського самоврядування і реформування системи охорони здоров’я в Україні.
3.       Обговорення та прийняття Етичного кодексу українського лікаря.
4.       До 100-річчя Українського Лікарського Товариства.
5.       Нове в медицині за різними спеціальностями (терапія, хірургія, акушерство і гінекологія, педіатрія, ендокринологія, стоматологія, психіатрія, фітотерапія та інші).
6.       Сателітний симпозіум з проблем санології та валеології.
7.       4-х годинний міжнародний телеміст (Україна, США, Канада, Бразилія, Австралія, Великобританія, Німеччина, Словаччина, Болгарія) з проблем лікування дитячого церебрального паралічу та сучасних методів лікування туберкульозу.
 
Робоча мова З’їзду– українська.
 
Адреса Орґкомітету З’їзду– Україна, 03022, м.Київ-22, а/с 13,
тел: +38050442 3644, Е-пошта: sfult@ukr.net; Інтернет:www.sfult.org.ua
 
Адреса проведення засідань З’їзду та проживання учасників– Україна, 97403, АР Крим, м. Євпаторія, вул. Фрунзе 4, санаторій «Победа»;  Інтернет: www.pobeda.org , бронювання номерів, організація харчування за тел.:8(06569) 4-35-15.
Проїзд: залізничним транспортом до станції Сімферополь або Євпаторія. З м. Сімферополь до м. Євпаторія —автобусом або маршрутним таксі з привокзальної площі. В Євпаторії від міських залізничного та автовокзалів — маршрутним таксі №9 до зупинки санаторій «Победа».
 
Для учасників 10-го всеукраїнського лікарського З’їзду ВУЛТ і лікарів м. Євпаторії та Криму орґанізовується виставка провідних вітчизняних і зарубіжних фармацевтичних фірм "МЕДИЦИНА. ЛІКИ".
 
 
УМОВИ УЧАСТІ ДЛЯ ДЕЛЕҐАТІВ ТА ГОСТЕЙ
 
Для особистої участі у роботі Х З’їздуВУЛТ необхідно заповнити та вислати ЗГОЛОШЕННЯ (див. Додаток 2).
 
Реєстраційний внесок– після прибуття на З’їзд:100 грн. (50 грн. – за участь у церемонії відкриття, наукових заходах З’їзду, отримання проґрами тощо та 50 грн. – за Книгу Матеріалів тез доповідейХ З’їзду ВУЛТ).
 
Усі зареєстровані учасники З’їзду, які сплатили реєстраційний внесок отримають СЕРТИФІКАТИ УЧАСНИКА   Х   З’їзду  ВУЛТ
 
Проживання учасників в санаторії «Победа». Вартість проживання в межах 100 грн. за добу з однієї особи. В наявності 2-х та 3-х місні номери.
 
Оплата участі в товариській вечері – додаткова в межах 100 грн. (за бажанням).
 
Реґламент доповідей: пленарне засідання – до 15хв., секційне засідання – до 10хв., обговорення – до 3хв.
 
Продовжений строк подачі Зголошень про участь у З’їзді – до 31 серпня 2009р.
 
Прохання потурбуватися про квитки заздалегідь.


Версия для печатиВерсия для печати | 31-08-2009, 15:26:00 |